Hoe Thermal Nail Wraps Toepassen?

Als je op zoek bent naar een nieuwe en opvallende manier om je nagels te voorzien van een prachtig, onmiddellijk resultaat, dan zijn thermal nail wraps een goede keuze. Deze wraps worden geleverd met alle gereedschappen die nodig zijn voor het succesvol aanbrengen, waardoor het eenvoudiger is voor iedereen om het op te zetten. Met de juiste voorbereidingen kun je een perfecte nail wrap creëren die je tevreden zal stellen.

Wat je nodig hebt voor het aanbrengen van een Thermal Nail Wrap

Voordat je begint met het aanbrengen van een Thermal Nail Wrap, moet je eerst verzamelen wat je nodig hebt om de wrap succesvol te plaatsen. Dit heb je nodig;

  • Thermal nail wraps
  • Hittebestendig pincet
  • Clingfilm om je nagels te beschermen
  • Cuticle pushformer
  • Base coat
  • Top coat
  • Nagellak-remover
  • Stofroller om overtollig stof te verwijderen

Stap 1: voorbereidingen treffen

Voordat je begint met het aanbrengen van de thermal nail wraps, moet je je nagelslak verwijderen en de nagelriemen van je nagels verwijderen. Dit maakt het gemakkelijker voor de thermal wrap om zich te hechten aan je nagels.

Als je klaar bent met deze stap, is het tijd om de clingfilm te gebruiken om je nagels te beschermen. Dit helpt ook om te voorkomen dat de Nail Wrap ook aan je huid kleeft.

Stap 2: breng de wrap aan

Neem de stofroller en verwijder voorzichtig het overtollige stof van de thermal nail Wrap. Je moet voorzichtig zijn, omdat al te veel druk de druk op de thermal nail wrap kan veranderen. Als je klaar bent met het verwijderen van het stof, neem je het met de hete pincet, plaats je het op je nagel en druk het voorzichtig aan. Zorg ervoor dat je alle luchtbellen uit de wrap drukt.

Nadat u klaar bent met het aanbrengen van de wrap, moet u de wrap licht met een kamploer kammen. Dit voorkomt dat het los gaat in de tussentijd.

Stap 3: stel het aan met warmte

Als je klaar bent met het aanbrengen van de wraparound, is het tijd om er warmte aan toe te voegen. Gebruik de pluimstok om warmte toe te voegen aan de wrap. Je wilt zeker zijn dat de wraps warm genoeg worden om zich goed te hechten en voorkomen dat de wraps na een tijdje loskomen.

Zodra je klaar bent met het verwarmen, laat je de wraps zo’n 15-30 seconden rusten. Dit geeft de wraps de tijd om zich vast te hechten. Veeg vervolgens alle overtollige warmte af met een wattenstaafje.

Stap 4: voeg base coat en top coat toe.

Voeg nu een dunne laag base coat toe; dit helpt om de wrap af te werken. Geef het enkele seconden de tijd om op te drogen. Veeg vervolgens overtollig dust af met een stofroller. Als je klaar bent met de base coat, voeg je een laag top coat toe. Dit helpt om de thermal nail wrap steviger te maken.

Laat het een paar minuten drogen en je bent klaar om de Thermal Nail Wrap te verwijderen. De thermal nail wraps zijn zeer stevig en blijvend. Als je de wraps wilt verwijderen, moet je nagellakverwijderaar gebruiken.

Stap 5: verwijder de thermal nail wrap

Nu is het tijd om de wraps voorzichtig te verwijderen. Gebruik de nagellakverwijder en veeg de wrap voorzichtig af. Als het moeilijk is om de wrap volledig te verwijderen, gebruik dan de cuticle pushformers om de wraps te helpen loslaten. Zodra je klaar bent met het verwijderen van de wraps, ben je klaar.

Thermal nail wraps zijn een geweldige manier om je nagels mooi en aantrekkelijk te maken. Met deze stappen verkrijg je een perfecte nail wrap en geniet je van je nieuwe uiterlijk. Ga nu aan de slag en creëer een prachtig uiterlijk voor je nagels!

Terug naar de ranking